Daca sunteti in cautarea unei metode de a va rotunji veniturile sau chiar a unei slujbe pe internet, va sugeram cateva alternative. Retineti, insa, ca acestea nu sunt scheme piramidale sau afaceri incredibile de genul celor care va promit sute de dolari pe zi fara nici un pic de efort. Pentru a castiga bani pe internet va trebui sa si munciti :)
 • DonkeyMails - puteti castiga bani citind email-uri (DonkeyMails va va trimite mesaje in casuta dvs de email SAU doar pe situl lor), vizitand pagini web (PTC) ori inregistrandu-va pe alte situri partenere cu DonkeyMails
 • EarnEasyCash - castiga bani facand click-uri, vizitand pagini web, citind articole ori inregistrandu-va pe alte situri partenere EarnEasyCash
 • 33Bux - ca si CharmBux, vizitati situri web sau jucati AdGrid pentru a castiga
  Sau, daca doriti sa deschideti propriul dvs sit PTC (pay to click), mergeti la BuxHost si deschideti-va un cont. Va recomandam pachetul de 5 ani deoarece are o reducere de 83% si oricum veti avea nevoie de cel 6-12 luni, cred eu, pentru a va dezvolta reteaua de advertiseri si publisheri. BuxHost se va ocupa de tot, instarea scriptului, gazduire web, etc; plus, va vor oferi si un domeniu gratuit pentru situl dvs.
    Trebuie mentionat si ca toate siturile de mai sus va ofera sistem de afiliere si ca puteti castiga de pe urma celor care se inregistreaza pe aceste situri, vizitand link-ul dvs de afiliat. Astfel puteti folosi banerele/link-uri de afiliat pentru a inlocui alte modalitati de monetizare ale paginilor web, precum Adsense. Avantajul fata de Adsense ar fi ca nu veti castiga bani doar o data, cand cineva face click pe banner si se inregistreaza pe at unul din siturile de mai sus, ci veti castiga permanent un procent din castigul celor care s-au inregistrat pe aceste situri (si care, la randul lor, inregistreaza profit).

  0 comentarii:

  Trimiteți un comentariu

  Va rugam nu faceti spam.

  Alte Stiri