De vreme ce Adsense (Google, in general) au devenit tot mai nesimtiti in ce priveste suportul pentru clienti si serviciile oferite, am hotarat sa renuntam la serviciile lor si sa cautam alta metoda de monetizare a sitului. Am gasit destule, de la reclame asemanatoare Adsense pana la popup-uri si popunder.
In paranteza fie spus ca Adsense ne-a banat de aprox. 4 ori, niciodata explicand de ce si neraspunzand la email-urile si mesajele din partea portalului. Mai recent am observat ca nici nu mai au o casuta de email la care sa fi putut trimite un mesaj direct operatorilor umani. Centrul de suport al Google consta, zilele astea, in mesaje trimise de boti, de pe casute de email no-reply. Este injositor cum o companie atat de mare nu-si poate permite (nu vrea!?) sa angajeze personal uman, fie el si din India, pentru a raspunde la mesajele utilizatorilor serviciilor lor.
In cele din urma am ales serviciile Clicksor, care imbina acelasi serviciu oferit de Adsense cu cel oferit de Adbrite, Infolinks plus un popunder - acestea se pot customiza pentru fiecare cod de reclama in parte si aveti posibilitatea de a le alege pe toate sau doar unul; de exemplu nu selectati popunder sau reclama pe link si alegeti doar banerul clasic. Mai exact, integrand reclamele Clicksor pe paginile dvs. veti putea:
  1. castiga un comision per click
  2. vinde spatiu pe situl dvs., la un pret ales de dvs
  3. vinde spatiu de reclama popup
Daca doriti sa testati serviciul Clicksor (sunt acceptate si siturile +18) o puteti face facand un click aici; iar daca doriti sa afisati reclamele dvs. direct pe paginile acestui portal, va invitam sa ne contactati cu oferta dvs - vizitati, totusi, Clicksor pentru a vedea tarifele pe care le cerem.
Alte informatii despre Clicksor:

  • plata se poate face prin Paypal, suma minima platita fiind 50$
  • aveti un singur cont de publisher si de advertiser, ceea ce face serviciul mai usor de folosit; spre deosebire de Google (Adsense & Adwords)
  • puteti inlocui, daca nu exista reclame de afisat pe situl dvs, spatiul de reclama cu propriile dvs banere, casute Facebook LIOKE s.a.m.d.
  • puteti alege sa vindeti spatiu publicitar pe situl dvs in format text, imagine, link interstitial, popunder, etc
  • puteti aproba sau respinge reclamele siturilor care v-au cumparat spatiul publicitar
Dupa parerea noastra, serviciul oferit de Clicksor ste net superior celui oferit de Adsense. In cativa ani de Adsense inca nu am aflat cat plateau advertiserii si ce procent ajungea la publisher.

Alternativa Adsense
De vreme ce Adsense (Google, in general) au devenit tot mai nesimtiti in ce priveste suportul pentru clienti si serviciile oferite, am hotarat sa renuntam la serviciile lor si sa cautam alta metoda d…

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu faceti spam.

Alte Stiri