Singurul motiv pentru care nu recomand Adsense nimanui, nici macar dusmanilor, este acela ca au obiceiul de a inchide conturile ce castiga prea mult si, bineinteles, conform politicii lor, de a confisca incasarile. Apropos, am gasit poza asta cautand imagini, tot cu Google, "Adsense sucks" :)
  Asadar, Google a devenit prea mare ca sa le mai pese de clientii lor... si aici ma refer la toti ce folosesc servicii Google, de la Gmail, la Blogger, la Adsense s.a.m.d. Atat de mari incat nu au nici macar personal ca sa raspunda email-urilor primite - de fapt nici macar nu au o casuta de email la care clientii sai sa-l poata contacta. Asta face ca atunci cand un cont Adsense va fi inchis, sa nu existe practic nici o posibilitate de a-l redeschide. Asa e, nu aveti cui sa va plangeti, oricare a fost motivul banarii contului/sitului dvs.
Adsense Sucks
Adsense Sucks
  Sa enumerez cateva din motivele pentru care Google mi-a banat mie personal contul Adsense:
  • click-uri invalide/frauda etc. De ce? Pentru ca, intr-un oarecare internet-cafe era setata ca pagina de start, la toate calculatoarele, pagina mea ce continea si reclamele Adsense. Botii Google au crezut, probabil, ca e un singur calculator si o singura persoana care face click pe reclame - si acea persoana, au presupus ei mai departe, sunt eu, proprietarul reclamei. Rezultatul: cont banat. Cui sa te plangi daca nu e nimeni de la Adsense sa te asculte? Nimanui.
  • incantat de castigurile dinainte, decid sa-mi fac alt cont Adsense; nume nou, adresa noua, etc. Contul merge bine, sterg paginile de start din internet-cafe s.a.m.d. Creste castigul iarasi, sute de dolari, maximul 300$/zi. Contul iarasi banat deoarece reclama mea Adsense a fost integrata pe un sit indonezian (!?!) Habar nu aveam cum si de ce si, mai ales, nu inteleg de ce Google a decis sa baneze conturile publisher-ilor ce-si integreaza reclamele pe situri indoneziene. Ma rog, sa nu zica si ei ca n-au motiv. De data asta mi-a scris o tipa de la Google Romania, in romana evident, dar nu a putut nici ea sa explice ce si cum si practic mi-a re-transmis mesajul botului: Relama ta + Site indonezian = Cont banat. Cum vine asta? Nimeni nu stie. De ce? Nici macar ata.
  • a treia si ultima oara, aceleasi situri, aceleasi locuri de reclama, practic nu am schimbat decat codul reclamei din paginile web. Au mai scazut castigurile, s-au stabilizat la vreo 100$/zi, si deodata contul Adsense este banat (iarasi) pentru ca pozitia reclamei sau situl incurajeaza click-ul pe reclama. Nu am inteles de ce nici in ziua de azi deoarece nimeni de la Google nu s-a catadicsit sa-mi explice. Doar mesajul rece din partea botului Adsense.
  Asadar, m-am lecuit de Adsense si, ca sa scap de batai de cap, am decis sa nu-i mai folosesc in veci. Practic, de la cele 3 conturi banate, mi-au confiscat peste 15000$. Ei spun ca dau banii inapoi advertiser-ilor insa, hai sa fim seriosi! Credeti ca sunt prosti? Nu sunt prosti, ca daca erau nu mai ajungeau compania atat de mare care sunt acum.
  In fine, nu vreau sa fac din articolul asta o vendeta personala, ca oricum nu-l vor citi destui. Dar, pentru cei care-l citesc si doresc sa castige bani din reclamele afisate pe paginile lor, va sfatuiesc sa nu folositi Adsense. Cel mai bine, in locul reclamei, scrieti adresa dvs de email/telefon si afisati un text de genul "Reclama Ta Aici" - astfel intrati direct in contact cu advertiser-ul si eliminati intermediarul (hot) Google Adsense.
  Si daca tot aveti indoieli cautati pe forumul lor de discutii Adsense sau oriunde pe internet informatii despre conturile Adsense ce au fost banate si veti gasi nenumarate situri legale/morale si care se supun regulilor Adsense ce au fost banate de catre Google.

Adsense cont banat
Singurul motiv pentru care nu recomand Adsense nimanui, nici macar dusmanilor, este acela ca au obiceiul de a inchide conturile ce castiga prea mult si, bineinteles, conform politicii lor, de a con…

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu faceti spam.

Alte Stiri