Adhitz Scam
Adhitz Scam
 AdHitz, care initial imi facusera o parere buna, si-au stricat imaginea si m-au dezamagit ca si cei de la Google Adsense. Ca sa nu scriu un roman intreg despre frustrarile mel (LOL) am sa explic pe scurt ce s-a intamplat.
 Adhitz inlocuise cu succes Adsense pe portalul nostru si eram destul de multumiti. Pana in ziua cand mi-au sters toate siturile si reclamele ce le creasem... si, bineinteles, mi-au taiat incasarile pentru reclamele in curs. Mi-au trimis urmatorul mesaj, si atat:
"We have reviewed your websites, especially atat.ro, and decided to remove them all from our network. I'm sorry but what you are doing is not welcome on AdHitz."
 I-am intrebat ce anume era ceea ce nu le convenea, cat de politicos am putut, insa nu mi-au mai raspuns (ca si Adsense). Aveam impresia ca astia mai mici, gen Adhitz, ar fi mult mai interesati sa ofere servicii de suport clientilor lor... din pacate, nici ei nu stau mai bine decat Google Adsense.
 Deocamdata i-am catalogat ca si scam, Adhitz, o gramada de scameri. Poate imi vor spune ce anume e in neregula cu situl - eu le-am citit regulile si, desi multe sectiuni sunt la fel de neclare ca si regulile Adsense, sunt totusi convins ca nu am facut nimic ilegal.
 Acum, daca vor decide pana la urma sa verifice situl, probabil ma vor bana pentru ca i-am vorbit de rau... de fapt am spus adevarul.
Cateva zile mai tarziu.... mi-au mai trimis un raspuns, tot ca sa nu spuna ca nu au raspuns:
Adhitz.com Scam
Adhitz.com Scam - deleting sites/members without reason; as you can see, no explanation is given
Se pare ca pana la urma i-am deranjat pe dragutii de la Adhitz cu articolul asta caci mi-au trimis mesajul asta:
Your comments and threats have been forwarded to the FBI cyber crimes division
Bineinteles, nici macar nu i-am mai intrebat "cand plm v-am amenintat eu pe voi?" Lasa sa aiba impresia ca m-au speriat :)

Un alt serviciu ce apartine tot de cei de la AdHitz este ClixSense. Si acestia au obiceiul sa baneze conturile utilizatorilor fara nici un motiv si fara sa dea vreo explicatie.

Adhitz scam adhitz.com (& ClixSense)
Adhitz Scam  AdHitz, care initial imi facusera o parere buna, si-au stricat imaginea si m-au dezamagit ca si cei de la Google Adsense. Ca sa nu scriu un roman intreg despre frustrarile mel (LOL) a…

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu faceti spam.

Alte Stiri