Negare de raspundere

Situl atat.ro este un portal romanesc de stiri ce isi extrage continutul de pe cele mai mari situri de stiri romanesti. Prin urmare, atat.ro nu este raspunzator de veridicitatea stirilor publicate. Va recomandam sa vizitati paginile originale ale articolelor care va intereseaza pentru a le citi in intregime.

Regulament si conditii

Toate serviciile, continutul si informatiile de pe portalul de stiri AT@T sunt oferite asa cum sunt. Ele nu sunt neaparat verificate si pot fi false. Orice actiune ce poate urma in dupa folosirea portalului de stiri este raspunderea  si responsabilitatea fiecarui cititor; mai exact, navigarea si informatiile de pe portal sunt un privilegiu care vi se ofera si nu un drept.

Confidentialitate

Situl atat.ro cat si siturile banerelor si reclamelor ce sunt afisate pe portal folosesc cookie; acestea sunt folosite, prin intermediul navigatorului folosit de vizitatori, sa inregistreze unele din actiunile acestora pe sit. In afara de aceste atat.ro nu va cere nici o informatie pentru folosirea/navigarea pe sit; nu este nevoie sa va inregistrati pentru a citi stirile/articolele publicate.

Publicitate

Prin intermediul portalului puteti face publicitate unui produs, magazin, serviciu ori website publicand un articol publicitar referitor la acesta.
Articolele pot contine un maxim de 10000 de caractere si orice numar de link-uri/imagini catre paginile advertiserului. Aceste articole vor aparea online numai dupa plata donatiei de 3 EURO (prin Paypal). Plata se face imediat dupa publicarea articolului.
Articolele publicitare apar pe prima pagina a sitului ca si articole de stiri normale, la maxim 1-2 zile de la efectuarea platii si pot fi usor editate pentru a se armoniza cu template-ul sitului.
Va rugam sa retineti ca nu acceptam articole despre produse/servicii/situri ilegale si ca donatia dvs nu va fi returnata. Aceasta nu reprezinta plata pentru aparitia articolului pe portal ci o donatie pentru a incuraja editorii sa verifice/publice articolul dvs.

-->