CTRL + D

2/11/2019

Raluca, de la „Puterea dragostei”, mesaj de suflet pentru sora ei! Cele doua surori seamana ca doua picaturi de apa! Iata ce i-a transmis concurenta celei pe care o considera si cea mai buna prietena! Raluca, de la „Puterea dragostei”, mesaj de suflet pentru sora ei! Cele doua surori seamana ca doua picaturi de apa! Iata ce i-a transmis concurenta celei pe care o considera si cea mai buna prietena!

✎ Stiri Noi 📅 2/11/2019

Raluca se afla in casa „Puterea dragostei” inca de la inceputul competitiei. Dupa o relatie zbuciumata cu Adrian, concurentul care a parasit de curand emisiunea, Raluca a decis sa formeze un cuplu cu Ricardo, tanarul care parasise casa „Puterea dragostei” cu ceva vreme in urma, dar care a revenit special pentru ea. La scurt timp […] Articolul Raluca, de la „Puterea dragostei”, mesaj de suflet…

Articol original

👍 Va multumim ca ati citit Raluca, de la „Puterea dragostei”, mesaj de suflet pentru sora ei! Cele doua surori seamana ca doua picaturi de apa! Iata ce i-a transmis concurenta celei pe care o considera si cea mai buna prietena!

-->