CTRL + D

8/12/2018

Protestatarii s-au strâns în Piaţa Victoriei pentru a treia seară de miting. Un bărbat suspect a fost REŢINUT/ Mulţimi şi în marile oraşe ale ţării. La Cluj oamenii au cântat „Imnul golanilor” Protestatarii s-au strâns în Piaţa Victoriei pentru a treia seară de miting. Un bărbat suspect a fost REŢINUT/ Mulţimi şi în marile oraşe ale ţării. La Cluj oamenii au cântat „Imnul golanilor”

✎ Stiri Noi 📅 8/12/2018

Zeci de mii de protestatari s-au strâns duminică, 12 august, din nou în faţa sediului Guvernului, pentru a treia seară de miting. Mii de oameni au protestat şi în oraşe precum Cluj-Napoca, Iaşi, Constanţa sau Sibiu, strigând „Jos comunismul” şi „Afară cu PSD din ţară”. În Piaţa Victoriei din Capitală, jandarmii au reţinut un bărbat indicat ca fiind suspect de către alţi protestatari, iar la Cluj a fost instalat un cort în faţa prefecturii.

Articol original

👍 Va multumim ca ati citit Protestatarii s-au strâns în Piaţa Victoriei pentru a treia seară de miting. Un bărbat suspect a fost REŢINUT/ Mulţimi şi în marile oraşe ale ţării. La Cluj oamenii au cântat „Imnul golanilor”

-->