8/11/2018

LIVE | MITING în Piaţa Victoriei, după violenţele de vineri seara. Oamenii poartă măşti de protecţie/ Jandarmii au făcut percheziţii corporale persoanelor "suspecte" LIVE | MITING în Piaţa Victoriei, după violenţele de vineri seara. Oamenii poartă măşti de protecţie/ Jandarmii au făcut percheziţii corporale persoanelor "suspecte"

✎ Stiri Noi 📅 8/11/2018

Circulaţia a fost restricţionată, sâmbătă seară în zona Piaţa Victoriei, anunţă Brigada Rutieră, măsura fiind dispusă din cauza protestatarilor care au început să se strângă pentru un nou miting. Mii de oameni s-au strâns, potrivit organizatorilor, pentru un nou protest, iar mulţi au venit echipaţi cu măşti de protecţie în cazul în care forţele de ordine vor folosi din nou gazele lacrimogene din dotare. În piaţă se află şi liderul PNL, Ludovic Orban, care şi-a adus, de asemenea, o mască.

Articol original

👍 Va multumim ca ati citit LIVE | MITING în Piaţa Victoriei, după violenţele de vineri seara. Oamenii poartă măşti de protecţie/ Jandarmii au făcut percheziţii corporale persoanelor "suspecte"

Trimiteți un comentariu
-->