CTRL + D

7/11/2018

Tranzacţia prin care Immofinanz AG preia S Immo AG, analizată de Consiliul Concurenţei Tranzacţia prin care Immofinanz AG preia S Immo AG, analizată de Consiliul Concurenţei

✎ Stiri Noi 📅 7/11/2018

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Immofinanz AG intenţionează să preia controlul asupra S Immo AG. S Immo AG este o societate pe acțiuni constituită conform dreptului austriac, listată pe Bursa de Valori din Viena, care activează pe piața imobiliară, inclusiv în România.

lmmofinanz este o societate pe acţiuni, constituită conform dreptului austriac, care activează pe piața imobiliară din România. Compania îşi concentrează activitatea pe sectorul de retail (proprietăți imobiliare cu destinație comercială din cadrul marilor centre comerciale) şi cel al birourilor (proprietăți imobiliare cu destinație birouri).

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei nr. (21/1996), operaţiunea propusă este o concentrare economică ce depăşeşte pragurile valorice prevăzute de lege, fiind supusă controlului Consiliului Concurenţei. Ca urmare, autoritatea de concurenţă va evalua această tranzacţie în scopul stabilirii compatibilităţii cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

 Articol original

👍 Va multumim ca ati citit Tranzacţia prin care Immofinanz AG preia S Immo AG, analizată de Consiliul Concurenţei

-->