CTRL + D

7/15/2018

Cutremur in muzica populara! O tanara artista sustine ca proaspatul sot al solistei Nicoleta Voica i-ar face avansuri. Cantareata a postat pe facebook discutiile avute cu acesta! „Imi este scarba si sila de astfel de specimene. Esti un nesimtit!” EXCLUSIV! Cutremur in muzica populara! O tanara artista sustine ca proaspatul sot al solistei Nicoleta Voica i-ar face avansuri. Cantareata a postat pe facebook discutiile avute cu acesta! „Imi este scarba si sila de astfel de specimene. Esti un nesimtit!” EXCLUSIV!

✎ Stiri Noi 📅 7/15/2018

Sotul Nicoletei Voica acuzat ca ii face avansuri unei tinere. Nicoleta Voica s-a casatorit, pentru a patra oara, in urma cu doar cateva saptamani. Barbatul care a facut-o sa creada din nou in iubire, in respect si in „fericiti pana la adanci batraneti” este un profesor de fizica, mai tanar decat ea. Alin Bagiu a […] Articolul Cutremur in muzica populara! O tanara artista sustine ca proaspatul sot al solistei Nicoleta…

Articol original

👍 Va multumim ca ati citit Cutremur in muzica populara! O tanara artista sustine ca proaspatul sot al solistei Nicoleta Voica i-ar face avansuri. Cantareata a postat pe facebook discutiile avute cu acesta! „Imi este scarba si sila de astfel de specimene. Esti un nesimtit!” EXCLUSIV!

-->