1/12/2018

Romania, amenintata de ninsori, viscol si ger! Un val de aer polar din Rusia loveste tara in curand! Romania, amenintata de ninsori, viscol si ger! Un val de aer polar din Rusia loveste tara in curand!

✎ Stiri Noi 📅 1/12/2018
Am vazut cum arata iarna la 19 grade, chiar la sfârsitul saptamânii trecute. Acum, e vremea sa ne reamintim ca suntem în luna ianuarie. Vin ninsorile, viscolul si gerul, odata cu un val de aer polar din Rusia! Când se va întâmpla? Care sunt zilele cele mai friguroase si când vine frigul sau ninsorile? Mihai Jurca a oferit mai multe detalii despre prognoza meteo din zilele urmatoare?  „Nu am avut iarna si zapada. În zilele viitoare va veni iarna adevarata si procesul de racire va începe începând de mâine. În partea de Sud a tarii, ploile se vor trasforma în lapovita si ninsoare. Duminica apare soarele, dar vremea va fi extrem de rece! Reactia sotiei politistului pedofil! Femeia a dezvaluit detalii la care nimeni nu s-ar fi asteptat! Ce se întâmpla seara când ajungea acasa Temperaturile înregistrare în tara vor ajunge pâna la -15 grade Celsius”, a spus Mihai Jurca. Urmareste clipul video de mai sus ca sa afli când vine frigul!
Vineri, 12 Ianuarie 2018, 09:40

Articol original

👍 Va multumim ca ati citit Romania, amenintata de ninsori, viscol si ger! Un val de aer polar din Rusia loveste tara in curand!

Trimiteți un comentariu
-->