CTRL + D

1/14/2018

Fosta asistenta a lui Capatos a trait un cosmar in timpul filmarilor. Daniela Crudu, declaratii-soc despre Asia Express: Am cedat psihic! Fosta asistenta a lui Capatos a trait un cosmar in timpul filmarilor. Daniela Crudu, declaratii-soc despre Asia Express: Am cedat psihic!

✎ Stiri Noi 📅 1/14/2018
Daniela Crudu a trait un adevarat cosmar în timpul filmarilor la reality-showul ”Asia Express”! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are declaratii exclusive de la fosta asistenta a lui Dan Capatos, care a marturisit ca nu se astepta sa traiasca asa ceva si ca a cedat psihic în timpul filmarilor. Daniela Crudu a acceptat provocarea de a participa la competitia ”Asia Express” alaturi de buna ei prietena, Vica Blochina, convinsa de prieteni apropiati si încurajata chiar de fostul ei sef, Dan Capatos. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat ca fosta asistenta TV a trait un adevarat soc atunci când a ajuns în Asia si a realizat în ce s-a bagat. Bruneta a cedat fizic si psihic în timpul filmarilor si s-a dezlantuit. ”A fost foarte greu, daca stiam ca e asa nu m-as fi dus în viata mea. Eu nu fusesem niciodata plecata asa departe si am zis sa o fac si pe asta. Dar a fost îngrozitor de greu. Pur si simplu am cedat psihic, chiar dupa prima saptamâna. Nu am mai rezistat nici fizic, nici psihic. În primul rând pentru ca eram foarte obosita, ne treze
Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018, 21:50

Articol original

👍 Va multumim ca ati citit Fosta asistenta a lui Capatos a trait un cosmar in timpul filmarilor. Daniela Crudu, declaratii-soc despre Asia Express: Am cedat psihic!

Thou shalt not spam!!!

-->