CTRL + D

1/17/2018

Bancile. Nici binecuvantare (din nefericire) si nici blestem (din fericire). Ce spun cifrele din economie? Bancile. Nici binecuvantare (din nefericire) si nici blestem (din fericire). Ce spun cifrele din economie?

✎ Stiri Noi 📅 1/17/2018
Intr-o societate din ce in ce mai polarizata, in care taberele echilibrate sunt tot mai putine, discursul la adresa bancilor a fost si el la extreme. Unii lauda binefacerile incontestabile aduse de creditele date de banci, in vreme ce si mai multi contesta sistemul bancar in principal din motive care tin de comportamentul unor bancherilor, nu de putine ori criticile fiind aduse pe buna dreptate. Fostul premier, care fusese consiliat o bucata de vreme chiar pe probleme de banking de catre un cunoscut avocat, a carei reputatie provenea si din procesele intentate bancilor, pornise chiar o cruciada anti-banking si anti-BNR. Dar, pentru a evalua obiectiv rolul bancilor, sa ne uitam pe cifre. Si sa spunem lucrurilor pe nume.

Articol original

👍 Va multumim ca ati citit Bancile. Nici binecuvantare (din nefericire) si nici blestem (din fericire). Ce spun cifrele din economie?

Thou shalt not spam!!!

-->