1/16/2018

8 directii in care ni se va schimba relatia cu banca, dupa aplicarea directivei PSD2. Va mai arata piata serviciilor financiare asa cum o stim? 8 directii in care ni se va schimba relatia cu banca, dupa aplicarea directivei PSD2. Va mai arata piata serviciilor financiare asa cum o stim?

✎ Stiri Noi 📅 1/16/2018
Scenariul este urmatorul: in vara veti merge in concediu, la un hotel la mare, sa zicem. Va prezentati la receptie, va cazati, ramaneti toata perioada planificata si la sfarsit plecati fara sa scoateti un ban din buzunar. Sau, intrati intr-un magazin al unui operator telecom, va alegeti din vitrina un telefon de ultima generatie, multumiti vanzatoarei si plecati cu telefonul acasa. Toate acestea pot fi posibile odata cu aplicarea Directivei PSD2. Singura conditie este ca dumneavoastra sa fi autorizat hotelierul (in primul caz) sau operatorul telecom (in al doilea caz) sa isi retraga singur contravaloarea serviciilor prestate.Directiva in cauza va modifica peisajul bancar cu care ne-am obisnuit de atatia ani.

Articol original

👍 Va multumim ca ati citit 8 directii in care ni se va schimba relatia cu banca, dupa aplicarea directivei PSD2. Va mai arata piata serviciilor financiare asa cum o stim?

Trimiteți un comentariu
-->