Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din mai 4, 2016

Un oraş întreg din Canada, cu 53.000 de oameni, este evacuat din cauza unui incendiu uriaş de vegetaţie care a scăpat de sub control în apropierea localităţii. Unul dintre principalele drumuri de ieşire a fost blocat de flăcări. Unii localnici s-au adăpostit la o exploatare petrolieră aflată la 20 de kilometri de oraş. Autorităţile au adus şi elicoptere ca să lupte cu flăcările.
Sursa

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va anunţa miercuri sentinţa definitivă în dosarul 'Case pentru generali', în care fostul ministru al Apărării Corneliu Dobriţoiu a fost condamnat în primă instanţă la un an de închisoare cu suspendare în legătură cu achiziţionarea în condiţii ilegale a unei locuinţe de serviciu la preţ subvenţionat.
Sursa

PIB-ul României ar putea crește cu aproximativ 0,25% anual, iar exporturile României către SUA ar putea fi mai mari cu 35%, după ce acordul comercial între UE şi SUA va fi pus în aplicare, afirmă Lucian Cernat, economist-șef al Direcției Generale pentru politici comerciale a Comisiei Europene şi co-autor al raportului pe tema impactului Parteneriatului Transatlantic pentru Comerț și Investiții (TTIP) asupra economiei românești.
Sursa

Guvernul ar putea trece din nou prin schimbări. Înaintea sărbătorilor, premierul le-a cerut miniștrilor să își facă evaluarea activității pentru a putea stabili performanţele fiecăruia. Dacian Ciolos a anunţat că își evaluează colegii de cabinet pentru a vedea concret ce măsuri au luat în timpul mandatului lor.
Sursa

Top