Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din mai 3, 2016

O şcoală din statul american Michigan are parte de un eveniment special, în fiecare an. O raţă, botezată Vanessa, îşi cloceşte ouăle în curtea şcolii şi apoi merge cu puii pe culoarele instituţiei de învăţământ, spre un lac. Este un ritual început acum 13 ani.
Sursa

Oameni de afaceri români şi străini, bancheri elveţieni condamnaţi într-unul dintre cele mai importante procese din ultimii ani din Statele Unite, multimiliardari ai Regatului Arab Saudit, politicieni spanioli sau figuri politice amintite în dosare de corupţie, toţi s-au intersectat din România cu lumea secretă şi opacă a offshore-urilor din Panama, în care ocolirea legilor este permisă, tranzacţiile sunt precise, eficiente şi confidenţiale, iar bogăţiile sunt dirijate oficial de oamenii de paie.
Sursa

Chanel a devenit prima casă de modă care îşi prezintă o colecţie la Havana. Prezentarea de modă a avut loc pe unul dintre bulevardele din centrul istoric al oraşului, care duce la faleză. Karl Lagerfeld, cel care a semnat ţinutele prezentate pe podiumul din capitala Cubei, spune că a fost inspirat de bogăţiile culturale ale insulei, dar şi de redeschiderea ţării către restul lumii. Iar asta s-a vazut cel mai bine în paleta cromatică vibrantă aleasă.
Sursa

Takayuki Seto a devenit luni seara străinul cu cele mai multe meciuri jucate în istoria primei divizii fotbalistice din România, contra lui Dinamo, victorie cu 4-2, bifând meciul 203 pe prima scenă, numai în tricoul Astrei. Japonezul care e deja de 10 sezoane în România vrea să continue și în sezonul viitor la formația din Giurgiu, informează Digi Sport.
Sursa

Cine a spus că toate plajele sunt la fel? Sunt multe cele care se îndepărtează de imaginea unor mari întinderi de nisip alb sau gălbui, complet deschise spre mare. În cele patru colțuri ale lumii sunt plaje care au devenit destinații turistice unice fie pentru culoarea nisipului lor, fie datorită calității apelor ori pentru că sunt ascunse, potrivit Agerpres.
Sursa

Top