Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din februarie 19, 2016

Codul Fiscal, intrat în vigoare în urmă cu mai puţin de două luni, urmează să fie modificat. Printre altele, Ministerul Finanţelor vrea să facă mai clare prevederile referitoare la impozitul plătit de firmele sau persoanele fizice autorizate care şi-au înregistrat afacerea în apartamentul în care locuiesc. Varianta este convenabilă doar pentru cei care plătesc sume mari la gaze, electricitate, apă. Pentru toate celelalte situaţii, alternativa propusă de autorităţi este păguboasă.
Se schimbă taxele pentru firmele de apartament

Ceremonia premiilor Oscar din 1940 s-a desfăşurat... pe aripile vântului. A fost anul în care megaproducţia "Gone With the Wind" a dominat majoritatea categoriilor. A avut 13 nominalizări şi a câştigat opt premii, între care pentru cel mai bun film şi cea mai bună actriţă, Vivien Leigh. Ea a fost aleasă din 1400 de candidate.
Ceremonia premiilor Oscar din 1940 s-a desfăşurat... pe aripile vântului

Record de infecţii intraspitaliceşti la Iaşi. Anul trecut, au fost raportate cele mai multe cazuri din ultimii 8 ani, adică peste 2.000, arată datele Direcţiei de Sănătate Publică. Astfel, zilnic, cel puţin cinci pacienţi internaţi în Iaşi s-au ales cu o infecţie dobândită în spital. Epidemiologii trag un semnal de alarmă şi spun că acestea sunt tot mai greu de tratat, bacteriile fiind rezistente la antibiotice.
Cinci pacienţi se îmbolnăvesc zilnic în spital

Anchetă la o şcoală din judeţul Constanţa. O învăţătoare de la clasa pregătitoare este acuzată că a lovit, de mai multe ori, doi fraţi, gemeni. Acuzaţiile, făcute de mama copiilor, sunt verificate acum de conducerea şcolii din... Valu lui Traian, dar şi de poliţie care a ridicat înregistrările video din sala de cursuri. Învăţătoarea nu a putut fi contactată pentru un punct de vedere.
Anchetă la o şcoală din Constanţa. O învăţătoare, acuzată că lovea copiii din clasa zero

Top