Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din februarie 3, 2016

Începutul lunii februarie a adus în cinematografe un film documentar important pentru iubitorii sportului cu motor și îl are în prim-plan pe Marin Dumitrescu, o legendă a motorsportului românesc, ajuns la 97 de ani. Echipa Digi24 a mers să îi spună „La mulți ani!” cu ocazia lansării filmului despre întreaga sa carieră. Vă invităm să urmăriți interviul luat cu această ocazie campionului absolut de viteză în coastă între 1949 și 1958.
Interviu | Marin Dumitrescu, campion absolut de viteză în coastă între 1949 și 1958

Carnavalul de la Koln începe mâine, cu măsuri de securitate sporite, după incidentele de Revelion care au avut loc în acelaşi oraş. Numărul de poliţişti care vor asigura paza este de trei ori mai mare decât anul trecut. Evenimentul, care durează cinci zile, va fi un adevărat test pentru autorităţi, acuzate de ineficienţă după agresarea a sute de femei în noaptea de Anul Nou, de către bărbaţi nord-africani sau arabi.
Număr sporit de polițiști la Carnavalul de la Koln

Europa de Est devine avanpost al armatei americane. Statele Unite vor creşte de patru ori cheltuielile militare în Europa. Dacă înainte sumele erau de ordinul milioanelor de dolari, acum deodată totul se măsoară în miliarde. Banii vor alimenta prezenţa militarilor americani în UE şi, cel mai important, vor fortifica flancul de Est al Europei, adică şi România. Banii, trupele şi tancurile se înmulţesc rapid în condiţiile în care şi Rusia îşi creşte prezenţa militară în Marea Neagră.
Statele Unite vor creşte de patru ori cheltuielile militare în Europa

Top