2/24/2016

Mihai Gâdea a luat decizia de a muta Antena 3 din actualele sedii Mihai Gâdea a luat decizia de a muta Antena 3 din actualele sedii

✎ Stiri Noi 📅 2/24/2016
Mihai Gâdea a anunțat, în ediția de marți seară a emisiunii ”Sinteza zilei”, că în calitate de director al Antena 3 a luat decizia ca întreaga redacție, cu tot ceea ce presupune ea, să se mute din sediile aflate în centrul unui întreg scandal cu ANAF, arătând totodată că Antena 3 nu va renunța la demersurile făcute în justiție pentru aflarea adevărului.
Mihai Gâdea a luat decizia de a muta Antena 3 din actualele sedii
”Eu am scris o scrisoare ambasadorului Klemm. Pentru mine e important ce scrie ambasadorul SUA. Vom continua să ne apărăm în instanță conform legilor în vigoare. Pe de altă parte, nu avem cum să nu ne gândim la toate implicațiile acestor zile, motiv pentru care am luat decizia de a muta tot ceea ce se află în sediile despre care se face vorbire într-un alt loc. Că va fi greu, sunt momente care par așa, imposibile, e adevărat. Dar, pe de altă parte, nu avem cum să așteptăm ca ANAF să vină să ne pună sigiliul pe poartă. (...) Este singura variantă la momentul acesta. Asta nu înseamnă că renunțăm la demersurile în justiție pentru a se face dreptate”, a anunțat Mihai Gâdea, la Antena 3.
Nu stiu mare lucru despre asta, dar nu inteleg ce treaba are ambasadorul SUA cu legea din Romania... chiar nu inteleg :)
Mihai Gâdea, anunț important la Sinteza zilei: Pentru binele jurnaliștilor Antena 3, am luat decizia de a ne muta din actualele sedii

👍 Va multumim ca ati citit Mihai Gâdea a luat decizia de a muta Antena 3 din actualele sedii

Trimiteți un comentariu
-->