Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din octombrie 28, 2015

Şase euro pe cap de bucureştean, în următorii şase ani. În total, 75 de milioane de euro. Sunt banii care ar trebui cheltuiţi pentru proiectul Bucureşti - Capitală culturală europeană în 2021. Autorităţile locale au un proiect cu care speră să câştige. Vor să ia evenimentele culturale din centrul oraşului şi să le mute în casele de cultură şi cinematografele închise şi abandonate.
Proiectul București, capitală culturală europeană în 2021. Evenimentele culturale se mută din centrul Capitalei

Parlamentarii puterii fac zid în jurul vicepremierului şi spun că moţiunea depusă de liberali este neconstituţională. Opoziţia cere demiterea ministrului de interne. Parlamentarii UNPR îi cer însă preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, să nu supună moţiunea dezbaterii plenului. Aceasta şi alte ştiri importante ale momentului în jurnalul EXCLUSIV ONLINE al dimineţii de 28 octombrie.
VIDEO. Jurnalul EXCLUSIV ONLINE al dimineţii, 28 octombrie

În bolile cronice, tratamentul are succes dacă este completat de o alimentaţie corespunzătoare. Fiecare pacient este unic, iar dieta va fi personalizată. Prof. univ. dr. Cristian Serafinceanu, preşedintele societăţii române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice, a explicat la Digi24 care sunt principiile unei alimentații corecte care să ajute la ameliorarea bolilor.
Dieta personalizată, cheie în tratarea bolilor cronice

Proiectul de lege privind votul prin corespondenţă ajunge astăzi în plenul Camerei Deputaţilor pentru dezbatere şi vot final. Surse politice spun că votul prin corespondenţă pentru românii din diaspora va funcţiona doar ca un proiect pilot, la alegerile parlamentare. Acesta ar fi rezultatul înţelegerii din comisia de cod electoral dintre PSD şi PNL.
Proiectul de lege privind votul prin corespondență intră la vot în plenul Camerei Deputaților

Copiii din Călăraşi nu au voie să se îmbolnăvească grav între orele 8 şi 13. La Unitatea de Primiri Urgenţe nu există niciun pediatru în acest interval, iar toată munca este făcută de o singură asistentă. Doar în cazuri de maximă urgenţă, aceasta poate să cheme medicul din secţie. Aşa că părinţii aşteaptă ore întregi cu bebeluşii sau copiii bolnavi în braţe.
Fără pediatru la Urgențe. Copiii din Călărași nu au voie să se îmbolnăvească grav între orele 8 și 13

Top