Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din septembrie 23, 2015

Dupa aproape o jumatate de secol, s-a facut in sfarsit un pas important ca inima Reginei Maria sa isi gaseasca in sfarsit odihna intr un loc pe care l-a iubit. Nu va fi Balcic, acolo unde si-a dorit prin testament, pentru ca realitatea vremurilor nu mai permite asta, ci Castelul Pelisor. Pe trei noiembrie, caseta cu inima suveranei va fi depusa, in cadrul unei ceremonii speciale, in Salonul de Aur de la Pelisor. Este locul in care acum 77 de ani Regina Maria s-a stins din viata, rapusa de o ciroza hepatica.

Biblioteca Judeteana "Christian Tell" invita gorjenii vineri, 25 septembrie, incepand cu ora 19.30, la Nocturna Bibliotecilor. Evenimentul il va aduce la Targu Jiu pe Dan C. Mihailescu, unul din cei mai cunoscuti critici literari contemporani. Aflata la cea de-a sasea editie, Nocturna Bibliotecilor este o campanie dedicata cartii, lecturii, bibliotecii publice ca mediu alternativ de educatie, informare, relaxare si divertisment pentru publicul larg. Potrivit organizatorilor, seara incepe la ora...

Martin Winterkorn, omul momentului in scandalul Volkswagen DieselGate, are 68 de ani si si-a dedicat intreaga viata profesionala marcilor Volkswagen si Audi, iar mai apoi Volkswagen Group in sine. Datele din CV-ul sau arata ca in anii ’80 a lucrat fix in domeniul testarii de laborator. Dupa aproape 35 de ani petrecuti in sanul industriei auto germane pentru marcile Volkswagen si Audi, Winterkorn a parasit fotoliul celui mai bine platit executiv in Germania cu un mesaj de adio emotionant: „Volkswagen a fost, este si va fi mereu viata mea!”

Top