Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din septembrie 15, 2015

S-au trezit datori la Casa de Ajutor Reciproc, fara ca ei sa se fi imprumutat vreodata. Zeci de oameni din localitatea gorjeana Balanesti s-au trezit peste noapte cu datorii fabuloase. Printre ei se numara si 10 angajati ai primariei, iar vinovat de aceasta situatie este chiar un coleg de-al lor. Inspector fiscal din cadrul primariei este cel care a imprumutat sute de mii de lei in numele colegilor si al concetatenilor. Totul a iesit la iveala dupa ce oamenii au inceput sa primeasca acasa somatii de plata.

Cand esti de-abia la inceput de drum in afaceri si incepi sa construiesti, banii nu sunt de fiecare data prezenti. Asa ca un spatiu de birouri pe care sa-l inchiriezi se poate dovedi un obiectiv greu de atins, macar o vreme. Solutia pentru antreprenori vine de la Hub-uri. Spatii in care afaceristii debutanti au parte de birouri, internet, dar si posibilitatea de a face schimb de idei cu alti antreprenori, din acelasi domeniu. Costurile sunt cu mult sub cele de inchiriere a unui spatiu de birouri.

Relatiile cu Ungaria, deja tensionate dupa anuntul privind construirea unui gard la granita cu Romania, dupa cel de la granita sarba, au cunoscut o noua depreciere in urma declaratiilor facute de premierul Victor Ponta, care a acuzat luni autoritatile de la Budapesta ca ii trateaza pe refugiati &cu bata si inseriat&. Diplomatia ungara a reactionat dur vorbind despre afirmatii &extremiste si mincinoase&, dar nici Victor Ponta nu s-a lasat mai prejos si a acuzat oficiali guvernamentali din tara vecina ca sunt &o rusine& pentru Europa.

Top