Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din septembrie 14, 2015

Pasiunea feroce cu care unii romani se pronunta transant, in alb si negru, pe tema refugiatilor are ceva din voluptatea vulgara a clevetelii despre ce fac sau ce nu fac altii, dar si din agenda escapista a celor care ar vorbi despre orice doar pentru a nu vorbi despre ei insisi, despre propriile esecuri. Singurul mod de a folosi constructiv emotia starnita de aceasta controversa este sa punem pe agenda publica si problemele reale si presante care se intrevad la umbra celei destul de artificiale proiectata pe seama valului de refugiati. ...

Sorin Oprescu cere sa fie eliberat din arestul preventiv. Primarul Capitalei a fost adus la Curtea de Apel Bucuresti pentru a i se judeca contestatia la masura impusa de catre judecatorii de la Tribunalul Bucuresti. Sorin Oprescu a ales sa dea si declaratii in fata magistratilor unde si-a sustinut nevinovatia, la fel cum a facut si la intrarea in Curtea de Apel. Oprescu a fost arestat pe 6 septembrie pentru luare de mita, dupa ce procurorii DNA l-au prins avand asupra sa 25 de mii de euro, bani primiti de la un subaltern, pentru achitarea unor lucrari contractate de o firma la Primaria Capitalei.

Copiii mei au fost plecati la bunici aproape o luna. Începusem sa simt raul de dor. Daca ar fi un drum dus-întors pe care as sputea sa îl fac într-o seara, l-as fi facut. Între timp… Am avut din nou timp sa facem ca si cuplu toate lucrurile de care nu aveam timp sau pur si simplu nu aveam cum sa le facem. La fel ca în primavara, am ajuns la concluzia ca desi e odihnitoare o perioada fara copii, este plictisitoare: câte filme poti vedea, câte cluburi, nunti, ture de bazin poti sa faci?!

Top