Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din august 28, 2015

Aurel Stanciu, directorul companiei de stat care se ocupa de controlul traficului aerian (ROMATSA), si-a dat vineri demisia, a declarat pentru HotNews.ro ministrul Transporturilor, Iulian Matache. Demisia vine pe fondul conflictului cu sindicalistii care ameninta cu greva generala de la 1 septembrie. &In acest moment lucrurile sunt foarte clare&, a spus ministrul Transporturilor. &Din punctul meu de vedere nu mai sunt impedimente sa se incheie contractul colectiv de munca. Factorul perturbator, ca sa spun asa, a plecat&, a declarat Matache.

Vesti rele pentru cei care intentioneaza sa calatoreasca saptamana viitoare cu avionul. Greva generala a angajatilor Romatsa, programata pentru 1 septembrie, este legala! Asta a decis astazi Tribunalul Bucuresti, dupa ce conducerea Romatsa a contestat in instanta declansarea protestului, anuntat de sindicalisti la inceputul saptamanii. Aurel Stanciu, directorul general al ROMATSA, si-a dat demisia in aceasta dimineata, iar ministrul Transporturilor, Iulian Matache, le cere sindicalistilor sa renunte la protest. Principalele nemultumiri vizeaza noul contract colectiv de munca dar si varsta de pensionare. Decizia Tribunalului nu este definitiva.

Elena Basescu a fost calcata de hoti.Si nu doar o data. Hotul, nimeni altul decat paznicul imobilului in care locuieste fostul europarlamentar, i-a furat haine si parfumuri in valoare de 20.000 de euro. Barbatul a intrat de mai multe ori in locuinta Elenei Basescu, dat fiind faptul ca aceasta nu-si incuia niciodata usa de la intrare. Politistii au facut o perchezitie la locuinta agentului de paza unde au gasit absolut toate bunurile care ii lipseau fiicei fostului presedinte. Hotul, in varsta de 62 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Top