Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din august 25, 2015

Studiul privind calitatea condimentelor tip adaosuri pentru mancaruri face parte din Campania Nationala de Informare si Educare: “Hrana sanatoasa â€" o investitie pe termen lung in sanatatea noastra“. Prin aceasta campanie Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania (APC Romania) isi doreste sa promoveze un stil de viata sanatos si sa traga un semnal de alarma in privinta unor produse alimentare bogate in sare, zahar si grasimi si a unor aditivi alimentari care prezinta un risc ridicat asupra sanatatii consumatorilor. ...

Razboiul de la Romtsa continua cu plangeri penale si dezvaluiri dintre cele mai ingrijoratoare. Sindicalistii spun ca din cauza echipamentelor vechi, controlorilor de trafic le e greu sa vada aparatele de zbor pe radare, pentru ca exista momente in care pur si simplu dispar. Grav e ca, spun tot sindicalistii, sistemul ar fi dat erori in timpul a zeci de misiuni de cautare si salvare. "Nimic mai fals", afirma, in replica, managerul companiei, care a solicitat astazi tribunalului Bucuresti sa declare ilegala greva generala anuntata pe 1 septembrie.

Radu Pricop, ginerele fostului presedinte Traian Basescu, si Sergiu Luncinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, s-au zbatut sa-i convinga pe judecatorii Curtii de Apel sa nu inceapa procesul in care cei doi sunt acuzati de santaj, respectiv complicitate la santaj, pe motiv ca probele stranse de procurorii anticoruptie impotriva lor ar fi nelegale. Magistratii n-au gandit la fel, ba mai mult, le-au prelungit si masura controlului judiciar. Lucinschi este acuzat de procurori ca i-ar fi cerut controversatului om de afaceri Alexandru Horpos 4 milioane de euro pentru a-si retrage o plangere de la DIICOT. Radu Pricop, spun procurorii, in calitate de avocat, ar fi redactat acte false pentru ca banii sa para, de fapt, o datorie. Cei doi sunt urmariti penal sub control judiciar.

Top