Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din august 19, 2015

Milioane de euro, pentru un duplex spectaculos sau pentru un penthouse de sute de metri â€" astfel de proprietati se tranzactioneaza si in Bucuresti, nu doar in marile capitale ale lumii. Amenajate cu eleganta, cele mai costisitoare apartamente ale Capitalei vin la pachet cu terase uriase, perfecte pentru petreceri private, pe fundalul unor privelisti unice. Sunt prezenate cateva detalii despre cele mai scumpe apartamente din Bucuresti, listate in luna august, pe portalul imobiliar IMOPEDIA.ro Amplasate de obicei la ultimele niveluri ale unor imobile de lux, apartamentele de milioane de euro ale Bucurestiului au atuuri spectaculoase, inspirate din reviste sau din filme. ...

Conducerea ASF a aprobat miercuri planurile de masuri transmise de asiguratori pentru remedierea aspectelor constatate in cadrul exercitiului Balance Sheet Review - BSR, incheiat la 15 iulie 2015, mai putin planul de masuri transmis de Euroins, asigurator caruia i s-a solicitat completarea acestui plan de masuri. Amintim ca ASF a prezentat in 16 iulie rezultatele unei evaluari facute de auditori independenti la 13 mari asiguratori, care a relevat ca Astra, Carpatica, Euroins si Exim au un deficit de capital agregat de 356 milioane euro, ultimele doua trebuind sa prezinte ASF, pana la 4 august, planuri prin care stabilesc masurile pe care le vor lua pana la 15 octombrie 2015.

Peste 50 de politisti au descins astazi la Penitenciarul Poarta Alba, dar si in alte 12 locatii din Constanta, intr-un dosar de inselaciune prin metoda "Accidentul". Vizate sunt 15 persoane care, in perioada iunie-august 2015, ar fi inselat mai multi constanteni. Potrivit anchetatorilor, prejudiciul cauzat prin activitatea infractionala se ridica la 72 de mii de lei si 16 mii de euro. In urma perchezitiilor au fost ridicati mai multi suspecti care ulterior au fost dusi la audieri. Principalele victimele ale escrocilor care actioneaza prin aceasta metoda sunt batranii. Cei care practica inselaciunea prin metoda "Accidentul" suna la telefon viitoarele victime si le anunta despre accidente provocate de rude apropiate. Pentru acoperirea daunelor si evitarea unui dosar penal, escrocii le cer victimelor sume importante de bani.

Top