Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din august 18, 2015

Aproximativ 100 de persoane, reprezentand angajati din institutii precum Ministerul Mediului, Agentia Nationala pentru Protectia Mediului, Garda de Mediu, au participat la pichetele de la Ministerul Mediului si Ministerul Muncii, potrivit Mediafax. Vicepresedintele Cartel Alfa, Petru Dandea, a explicat ca angajatii din institutiile de mediu sunt nemultumiti din cauza ca nu s-a aplicat Legea salarizarii in vigoare din 2010, ce prevedea cresteri anuale ale salariilor tuturor bugetarilor. Astfel,...

A facut un scandal monstru in statiunea Mamaia si a primit numai 200 de lei amenda.Vorbim despre barbatul care a batut si a scuipat o femeie pe plaja pentru simplul motiv ca nu a vrut sa inchirieze un sezlong de la el si a insistat sa isi puna prosopul direct pe nisip, in zona rezervata. Intreaga scena s-a petrecut ziua in amiaza mare, intr-o zona aglomerata din statiunea de la malul marii si a fost filmata cu un telefon mobil de un turist. Imaginile arata cum femeia este scuipata de barbat, iar cand riposteaza si ea in acelasi mod, individul se infurie teribil, se intoarce nervos si o loveste. Ulterior, alti barbati care il insoteau pe agresor smulg prosopul de pe plaja si o gonesc pe cea care a indraznit sa il aseze acolo. Pe langa faptul ca niciun turist care a asistat la scenele teribile nu a intervenit, totul s-a petrecut sub ochii unui copil de cativa anisori. Politia s-a auto-sesizat asupra faptei, iar femeia agresata are la dispozitie 90 de zile pentru a depune plangere.

Paul Manzu, liderul grupari timisorene de prostituate pentru VIP-uri, a fost prins de politisti. Manzu se ascundea in Bucuresti, unde a fugit cu doar o ora inainte ca pe numele lui sa fie emis un mandat de arestare. Procurorii spun ca odata cu prinderea celui care a condus gruparea destructurata in iunie vor reusi sa stranga mai multe probe la dosarul in care sunt cercetati DJ Manzotti, Ovidiu Torj, fostul sot al Brighitei Nastase, dar si un judecator, un politist si mai multi oameni de afaceri.

Top