Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din august 14, 2015

Cat de bine se informeaza romanii inainte de a lua decizia de achizitie a tamplariei termoizolante, care este principalul criteriu de cumparare si de ce ferestrele ieftine ii vor costa mai mult pe romani, pe termen mediu si lung? Toate aceste intrebari au fost adresate in cadrul sondajului national comandat de VEKA Romania si realizat de Neomar Consulting in perioada 10 ianuarie â€" 6 februarie 2015, pe un esantion reprezentativ (persoane fizice) de 1,100 persoane cu varste cuprinse intre 20 si 60 ani. Marja de eroare de esantionare este de +2,9% ...

O adevarata teroare s-a iscat in comuna Sinesti din Iasi, dupa moartea in chinuri cumplite a unui tanar de 21 de ani, torturat de sase indivizi. Dupa ce la inceputul saptamanii doua dintre casele agresorilor au fost incendiate, un alt episod similar s-a derulat azi noapte. Un magazin care apartinea unuia dintre suspectii de omor s-a facut scrum si, spun pompierii, focul ar fi fost pus intentionat, la fel ca in primele doua cazuri. Totul ar fi o razbunare a rudelor baiatului ucis cu salbaticie, care au inspaimantat tot satul cu amenintarile.

Oana Zavoranu n-are liniste de cand a devenit mostenitoarea averii lasate pe pamant de Marioara! Dupa ce zilele trecute s-a plans c-ar fi fost jefuita de cateva milioane de euro si a avansat ipoteza ca-n aceasta poveste ar fi implicata organizatia Hezbollah, aseara, tarziu, s-a transformat in detectiv. Asta dupa ce-a gasit, spune ea, geamurile sparte la sediul din cimitir al societatii pe care o controleaza, iar din seif si-a dat seama c-au fost furate mai multe acte si o stampila. Este convinsa ca vinovat este chiar asociatul firmei, despre care spune ca in trecut ar fi fost amantul mamei sale.

Top