Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din august 12, 2015

Producatorul de vinuri Cramele Recas a lansat pe piata din Romania gama de vinuri Muse in doua variante de prezentare, Day si Night. Gama Muse este un tribut adus unui stil de viata cosmopolit si rafinat. Conceptul Muse se bazeaza pe ideea de complementaritate fericita, dar si opozitie, intre zi si noapte, intre soare si luna ca muze primordiale. Cu un gust savuros si arome exotice, Muse Day ne poarta intr-o calatorie cu gusturi de fructe tropicale, trandafiri si iasomie, acompaniate de note fine de piersici si cirese, in timp ce Muse Night promite seri lungi si elegante, cu arome savuroase de fructe exotice. ...

Problemele tehnice de pe autostrazile Romaniei fac victime. Deocamdata, la nivelul functionarilor din Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale. Un director de investitii a fost suspendat din functie dupa ce a atras atentia, in cadrul unei emisiuni televizate, ca pe autostrada Sibiu-Orastie problemele sunt atat de grave incat segmentul de drum ar trebui inchis si recontruit de la zero. CNADNR mai este implicata intr-o alta disputa, referitoare la preturile autostrazilor construite in Romania.

Sindicalistii din penitenciare ies maine in strada. Ei vor protesta in fata Ministerului Justitiei, suparati ca nu si-au primit de opt luni o parte din sporurile care li se cuvin prin lege. Sindicalistii mai cer deblocarea posturilor vacante, plata orelor suplimentare dar si protectie. Saptamana trecuta, un asistent de la Spitalul Penitenciar Jilava a fost batut in trafic de mai multi necunoscuti, iar in urma cu doua luni un alt asistent a fost lovit de un detinut chiar in timp ce se afla la munca.

Top