Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din august 11, 2015

Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania (APC Romania) a achizitionat 12 tipuri de apa recomandata pentru hidratarea si prepararea hranei bebelusului (Bucovina â€" Bebe Bucovina, Aquatique, Izvorul Minunilor, Aqua Carpatica, Humana, Hipp, San Benedetto, Jana, My Water, Voslauer Junior, Kids, Vedda) in vederea realizarii unui studiu menit sa atraga atentia autoritatilor asupra modului in care unii producatori de apa potabila inteleg sa respecte legislatia in vigoare, dar si in privinta lipsei de transparenta din partea unor institutii ale statului. ...

Nici nu si-au achizitionat bine o camera de supraveghere pentru autoturismul personal ca au si surprins in direct un teribil accident rutierpetrecut la mai putin de un kilometru distanta! Accidentul a avut loc in aceasta dupa amiaza, pe autostrada a1, in apropiere de Deva. In imagini se vede cum autoturismul se izbeste de parapetul de pe marginea autostrazii, dupa care este proiectat intr-un alt parapet care desparte cele doua benzi de circulatie. In urma impactului, soferul si fiul sau au fost transportati la spital cu rani grave.

Supranumita &Pasionaria Balcanilor&, Ana Pauker (nascuta Hanna Rabinsohn in 1893) a fost o comunista convinsa, o iluminata a religiei politice bolsevice, a militat in Comintern (Internationala a III-a, 1919-1943) cu pasiune, a servit scopurile stalinismului fara rezerve. &Devierea de dreapta&, soldata cu eliminarea ei, a lui Vasile Luca si a lui Teohari Georgescu din varful piramidei, a fost de fapt expresia unor diferente de optiuni tactice, iar nu a unui conflict de strategii. Niciodata, sub nici o forma, Ana Pauker nu a exprimat vreo urma de cainta, vreo remuscare pentru uzurparea violenta a puterii, pentru lichidarea opozitiei politice democratice, pentru instituirea unui regim terorist intemeiat pe himerele staliniste, pentru politica de aneantizare a intelectualitatii care refuza inregimentarea.

Top