Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din august 7, 2015

Ajunsa associate professor in Suedia la departamentul de Economie al Universitatii din Gothenburg,  romanca Andreea Mitrut se uita in continuarea spre ceea ce se intampla &acasa&: a studiat efectele masurilor de austeritate introduse in Romania crizei si vrea sa cerceteze in continuare problemele din educatie si sanatate, cu care se confrunta tara natala si statele din preajma. Acestea sunt si cateva dintre temele puse in discutie si cu prilejul unei reuniuni a cercetarilor, adunati la Cluj saptamana trecuta la Conferinta Stiintifica Anuala a Economistilor Romani din Mediul Academic din Strainatate, gazduita de Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor din cadrul Universitatii Babes-Bolyai de la Cluj.

Daca recentul anunt al ANAF ar fi continut textul ca aceasta institutie a fost premiata cu premiul Nobel pentru colectarea taxelor - desigur, premiu ipotetic pentru aceasta activitate - ecoul in mass-media nu ar fi fost nici pe departe atat de puternic ca anuntul de incepere al unor inspectii fiscale impotriva unor categorii de persoane fizice, categorii cu rezonanta spumanta pentru publicul larg: camatari, manelisti, vedete, persoane publice si altii asemenea.  Este timpul sa dam si o bila alba acestei institutii: faptul ca recent s-a ridicat procedura de infringement inceputa impotriva Romaniei, pentru lentoarea cu care se rambursa TVA. Incet, incet, lucrurile au intrat - cat de cat - intr-un fagas normal si, cu siguranta, unele rezultate incep sa apara.

Cine au fost domnisoara si cavalerul de onoare la nunta lui Jen si a lui Justin. Desi parintii lui Jennifer au lipsit de la ceremonia care a marcat oficializarea relatiei celor doi, prietenii lor apropiati au tinut sa fie prezenti in ziua cea mare. La petrecere...Charlize Theron in zece tinute clasice pe covorul rosu. Actrita sud africana este o frumusete clasica cu gusturi vestimentare la fel de clasice. Iar cele zece tinute pe care le-am ales aici sunt adevarate demonstratii de bun gust. Statura si postura incredibila a...

Top