Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din august 6, 2015

NN Romania a inregistrat un volum al primelor brute subscrise de 308,6 milioane de lei in primele sase luni din 2015, in crestere cu 4% fata de perioada similara a anului trecut. Pe segmentul pensiilor facultative, NN a atins un numar de 156.431 de participanti, cu 12,2% mai multi comparativ cu prima jumatate din 2014, in contextul in care 51% dintre angajatii care au decis sa inceapa sa economiseasca suplimentar pentru pensie in primele sase luni din 2015 au optat pentru unul dintre cele doua fonduri de pensii facultative administrate de NN Asigurari de Viata. Totodata, peste 1,85 milioane de participanti contribuie la fondul de pensii administrat privat de NN Pensii, compania generand o performanta anualizata de 10,97% in beneficiul lor de la lansare si pana in luna iunie a acestui an.

Orange a deschis in luna decembrie a anului trecut in Bucuresti principalul sau laborator de reparat terminale mobile, in care timpul de reparatie dureaza intre o ora si maxim 5 zile, investitie de peste un milion de euro, a declarat joi Julien Ducarroz, directorul comercial al operatorului mobil. In acest laborator, in care lucreaza circa 100 de angajati, din care 80 de tehnicieni, sosesc zilnic intre 800 si 1000 de telefoane de la cele circa 700 de puncte de colecta din tara, 98% dintre acestea fiind reparate intr-o zi, cele care au nevoie de o reparatie mai complicata necesitand maxim 5 zile, luand in calcul si 2 zile de transport. Intr-o luna sunt reparate peste 16.000 de telefoane, declara Daniel Nicolae, head of supply chain la Orange Romania.

Joi noapte s-au clarificat favoritele si outsiderele tragerii la sorti a barajului Ligii Europa, in care Romania va avea doua echipe: Steaua Bucuresti si Astra Giurgiu. Steaua va fi cap de serie la tragerea la sorti de astazi, live text pe onlinesport.ro de la ora 14:00. Astra Giurgiu se afla in urna outisderelor. Conform coeficientilor, se stiu posibilele adversare pentru echipele romanesti. Iata-le mai jos.  Insa UEFA le va mai imparti o data vineri dimineata, iar lista adversarilor posibili va deveni mai scurta.

Top