Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din august 5, 2015

Se poate reduce consumul acasa si se poate adopta un stil de viata responsabil fata de mediul inconjurator. Este vorba despre gesturi simple care pot reduce risipa de mancare, energie si apa. Produsele electrice folosite mai eficient, dar si decoratiunile si textilele pot contribui la reducerea consumului de energie. O plita cu inductie transfera energia direct la vasele de gatit cu baza magnetica. Prin folosirea unor vase care au aceeasi dimensiune ca ochiul plitei, nu se risipeste energie. Bateriile sunt folosite pentru mai multe tipuri de ustensile de acasa, iar bateriile reincarcarcabile fara mercur protejeaza mediul si reduc din materia prima folosita pentru fabricarea altor baterii. Frigiderul si congelatorul folosesc mai multa energie ca sa pastreze temperaturile optime in interior daca sunt asezate langa un cuptor. Solutia este amplasarea in zone diferite ale bucatariei sau despartirea lor prin dulapuri. Becurile LED folosesc cu pana la 85% mai putina energie decat becurile…

Steaua a fost eliminata miercuri seara din Liga Campionilor, in Turul 3 preliminar, dupa un 4-2 cu Partizan, la Belgrad. Ratarea calificarii a fost parafata de jucatorul Papp, cel care a gresit repetat, fiind coautor aproape la toate golurile sarbilor. A pus umarul si Varela, eliminat, deschizand usa catre trei goluri ale sarbilor. Partizan a ratat un penalty la 2-1 pentru Steaua. Echipa din Romania merge in  play-off-ul Ligii Europa pentru a continua la nivel european, iar tragerea la sorti are loc vineri, live text pe onlinesport.ro. Steaua va fi cap de serie.

Crin Antonescu, initiatorul Legii nr. 217/2015, cunoscuta ca asa-zisa &lege antilegionara&, a declarat miercuri seara, la Realitatea TV, ca aceasta lege nu va interzice niciun autor sau publicarea operelor integrale ale unor autori cunoscuti ca legionari sau simpatizanti legionari, cum ar fi Eliade, Tutea sau Cioran, ci urmareste doar sa condamne ferm orice propaganda nazista, legionara sau comunista. Antonescu a evitat sa raspunda la mai multe intrebari si a refuzat sa explice ce inseamna &persoane condamnate prin orice hotarare&.

Top