Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iulie 30, 2015

Atunci cand vrei sa-ti protejezi bunurile, fie ca vorbim de un business de familie, locuinta sau alte lucruri de pret, te gandesti, logic, la un sistem de supraveghere video unde camerele sunt montate in exterior. Si pentru ca vor sta in atmosfera de afara 24 de ore din 24, indiferent ca e canicula, vant, ger sau ploaie, sunt cateva elemente de care trebuie sa tii cont atunci cand le alegi ca sa nu faci o investitie mare pentru o perioada mica de timp si sa ai un randament prost cu privire la raportul beneficii si investitii. ...

Primele gesturi si declaratii facute de Liviu Dragnea in calitate de presedinte - interimar al PSD  indica un politician preocupat de consolidarea noii pozitii, de subminarea fostului lider, Victor Ponta si de schimbarea totala a paradigmei. Deoacamdata, la nivel declarativ, Dragnea transmite mesajele corecte, insa peste doar cateva saptamani vom putea verifica daca sunt vorbe goale sau acoperite de continut. Noul presedinte proiecteaza imaginea unui partid care trebuie reconstruit si asezat pe o directie noua, ceea ce inseamna implicit ca PSD a mers pana acum pe un drum gresit. Cum si-a marcat, asadar, Dragnea teritoriul in cele cateva zile de la instalarea la comanda partidului?

Astra Giurgiu a obtinut un 2-2, joi seara, pe terenul lui West Ham United, in prima mansa a Turului 3 preliminar al Ligii Europa. Romanii au fost condusi cu 2-0, insa o eliminare decisa de arbitrul central i-a adus in superioritate numerica. Astra s-a aruncat in atac si a inscris de doua ori in ultimele 22 de minute, spre disperarea unui stadion plin cu 34.000 de oameni. "Ciocanarii", denumiti de noi "varzarii" dupa ce in Turul 2 au ajuns la penaltyuri cu maltezii de la celebra echipa Birkirkara, vin la Bucuresti cu a doua sansa.

Top