Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iulie 27, 2015

Consiliul Concurentei a declansat o investigatie privind posibila incalcare a regulilor nationale si comunitare de concurenta de catre Media Xprimm, UNSAR (n.a Uniunea Asiguratorilor si Reasiguratorilor), societatile de asigurare membre UNSAR, precum si alte societati de asigurare. Investigatia are ca obiect un posibil schimb de informatii sensibile din punct de vedere comercial intre concurentii de pe piata serviciilor de asigurare.UPDATE 5 Reactia MediaXprimm: Compania isi exprima convingerea ca la finalul investigatiei in curs se va constata ca faptele analizate nu reprezinta sub nici o forma incalcari ale legislatiei nationale sau comunitare, ci tin de exercitarea profesiilor de jurnalisti sau analisti economici.UPDATE4 Adriana Ortansica Panciu, care detine 45% din Media Xprimm, este sotia lui Cristian Adrian Panciu, secretarul general al Camerei Deputatilor.

Cei mai prosti din Romania au fost prinsi de politisti. Ei s-au rasturnat cu masina pe care o furasera, pe o linie de tramvai din Capitala, zilele trecute. Inainte de asta, ei furasera o alta masina pe care au abandonat-o insa pentru ca nu avea benzina in rezervor. Barbatii au furat masinile de la o spalatorie auto. Neavand noroc cu masinile, hotii au fugit cu trenul, unul la Brasov, celalalt la Timisoara. Ambii se intosc acum se intorc in Capitala, escortati de politie. Cei doi hoti au furat...

Marele istoric si politolog Robert C. Tucker a incetat din viata acum cinci ani, pe 29 iulie 2010. A fost o personalitate remarcabila a marxologiei si sovietologiei. Antologiile sale din Marx si Lenin, cartea despre filosofie si mit la Karl Marx, studiile reunite in volumul clasic The Soviet Political Mind, monumentalele prime doua volume din biografia lui Stalin (neterminata, din pacate, dar suficient de bogata analitic si conceptual pentru a ramane una din cele mai stralucite contributii pe acest subiect inepuizabil), sunt repere fundamentale in gandirea politica a veacului al XX-lea.

Top