Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iulie 22, 2015

Laura, Bucuresti, consilier pe probleme de nutritie si sanatate: Lucrez pe cont propriu si am o multime de activitati de indeplinit in fiecare zi.Lucrez cu clientii, aloc mult timp pentru a scrie articole pentru blogul personal si pentru promovarea pe Facebook si am de indeplinit foarte multe activitati administrative. De multe ori, subapreciez timpul alocat fiecarei activitati si, adesea, nu mai reusesc sa fac lucrurile cu adevarat importante. Exista o modalitate mai buna sa imi organizez agenda si sa planific activitatile, pentru a fi mai productiva? ...

Si tot din cauza neatentiei noua persoane au ajuns la spital, in urma unui accident provocat de un tanar pe o sosea intens circulata din Mehedinti. Soferul unui autoturism inmatriculat in Gorj nu s-a asigurat cand a intrat intr-o depasire si s-a lovit frontal cu o alta masina care circula regulamentar din sens opus. In urma impactului, 9 din cei 10 ocupanti ai masinilor au fost transportati de urgenta la spital. Soferul vinovat se indrepta, impreuna cu alti trei prieteni, spre Timisoara, unde urmau sa se inscrie la examenul de admitere la facultate.

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, intr-o interventie telefonica la B1 TV, ca i-a cerut ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, sa aiba &o pozitie clara& cu privire la cazul de viol din Vaslui, considerand ca &pozitia in care nu spui nimic si te faci ca nu s-a intamplat nimic e inacceptabila&. &Altfel, pare ca toti tacem din gura si, daca avem doamne sau domni din Parlament cu catuse, inseamna ca violatorii pot sa fie liberi, ori lucrul asta cred ca e total gresit&, a afirmat Ponta.

Top