Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iulie 21, 2015

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, ieri, ca este posibil ca TVA sa fie redusa la 19% mai devreme de 1 ianuarie 2016, adaugand ca va prezenta in Guvern variantele de adoptare a Codului Fiscal, respectiv in Parlament, in sesiune extraordinara sau in Guvern, pachet sau masura cu masura. Termenul fixat chiar de premierul Victor Ponta pentru intrarea in vigoare a Codului Fiscal, este 1 septembrie, dupa ce seful statului a cerut reexaminarea actului normativ. Premierul a evitat sa spuna ce solutie prefera. ...

Dupa ce saptamana trecuta un copil bolnav a fost legat cu funia de garaj in curtea unui centru special din Bucuresti, apar dezvaluiri tulburatoare despre tratamentele aplicate in scolile speciale. Mai multi parinti din Bihor, aflati in pragul disperarii, se intreaba cui sa se mai planga de atrocitatile la care supraveghetorii ii supun pe copiii lor in centrul special din Tileagd. Si asa loviti prea crunt de soarta, copiii cu probleme ar fi batuti, arsi cu tigara si inchisi in camere cu colegii violenti. Si cu toate ca marturiile ingrozitoare sunt insotite de certificate medico legale, nimeni n-a luat nicio masura.

Atentia intregii regiuni, daca nu a intregii lumi, este concentrata pe evenimentele din estul Ucrainei. Pe buna dreptate, pentru ca un razboi in Europa nu mai putea fi imaginat de multi dintre noi. In tot acest timp insa, in Ucraina se intampla si alte lucruri, unele cu potential impact direct asupra Romaniei intr-un caz tragic. E vorba despre starea ingrijoratoare a reactoarelor nucleare ale acestei tari si prelungirea duratei lor de viata cu incalcarea conventiilor internationale la care Kievul a aderat. De la Bucuresti, liniste totala. Autoritatile romane nu par ingrijorate.

Top