Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iulie 20, 2015

Temperaturile ridicate din ultimul timp au provocat fenomene meteorologice extreme in unele parti ale tarii. De exemplu, pe Valea Prahovei o rupere de nori a facut prapad. A plouat torential la munte, iar in statiunea Busteni canalizarile nu au mai facut fata si Drumul National 1 a fost inundat. Suvoiele au dat peste cap traficul, intersectiile fiind adevarate provocari pentru soferi. Din cauza apei de pe carosabil, pe DN1 s-au format ambuteiaje pe ambele sensuri de mers, iar coloana de autoturisme s-au intins pe zeci de kilometri. Dar si in Brasov, ploaia le-a stricat planurile turistilor care se relaxau la piscina. Daca unii dintre ei, putini la numar, au preferat sa faca baie in continuare, restul au rupt-o la fuga in cautarea unui adapost. In numai jumatate de ora au cazut 70 de litri pe metrul patrat.

Cultura de cannabis descoperita de DIICOT intr-o padure din judetul Giurgiu. Iar cultivator era chiar padurarul. Oamenii legii au recoltat si ridicat de acolo 77 plante de cannabis aflate intr-un stadiu avansat de dezvoltare. Totodata, procurorii DIICOT si ofiterii de la Crima Organizata au prins in flagrant un alt barbat in timp ce ridica doua colete, ambele continand peste 12kilograme de cannabis. Pachetele fusesera trimise din Spania. Trei persoane, suspecte in acest caz au fost retinute si urmeaza sa fie duse la instanta cu propunerea de arestare preventiva. Pe numele unei alte persoane, aflate in Spania, se cere arestarea in lipsa.

Loteria Bonurilor Fiscale si-a desemnat aseara castigatorii lunii iunie: clientii care au facut cumparaturi de 509 lei in data de 1 iunie sunt fericitii care vor pune mana pe o parte din milionul de lei pus la bataie de Ministerul Finantelor Publice. Cel putin 27 de castigatori isi vor imparti premiul, asta pentru ca atatea plati cu cardul, la valoarea extrasa, au fost facute de ziua copilului, reiese din analiza facuta de un serviciu de plata bancara cu cardul. Conditia este ca bonul sa fi fost pastrat. Potrivit regulamentului, premiul se poate imparti la cel mult 100 de persoane. Dupa centralizarea si validarea bonurilor, daca vor exista mai mult de 100 de castigatori, va fi organizata o a doua extragere.

Top