Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iulie 16, 2015

Tema de vacanta: antreprenorii debutanti au la dispozitie ceva mai mult de o luna sa se pregateasca sa ia ajutorul de pana la 10.000 de euro de la stat pentru afacerea lor. Care sunt consitiile pentru a lua banii de la stat si ce schimbari s-au operat asupra Programului pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii debutanti (SRL-D). Secretarul de stat pentru intreprinderi mici si mijlocii, Anca Ionescu, a raspuns intrebarilor StartupCafe si ale cititorilor, privind programul SRL-D 2015.

Controlorii de trafic se pregatesc de greva generala. Chiar daca ieri mii de oameni au ramas blocati in aeroporturi din cauza grevei de avertisment, sindicalistii si conducerea Romatsa nu au reusit sa ajunga la un consens. Acum vor trebuie sa vina cu explicatii si solutii la Ministerul Transporturilor. Cele doua parti se vor intalni marti cu noul ministru numit in functie in aceasta dimineata de presedintele Klaus Iohannis. Daca solicitarile lor nu vor fi rezolvate, controlorii de trafic amenita ca vor bloca activitatea pe toate aeroportuirle comerciale din tara.

Ministrul german de Finante, Wolfgang Schaeuble, a anuntat intr-o scrisoare adresata presedintelui Parlamentului ca Fondul Monetar International nu va participa la plata unei prime transe a celui de-al treilea acord de salvare a Greciei, informeaza Reuters. Bancile grecesti vor ramane inchise pana duminica, 19 iulie, a anuntat ministrul grec de finante, in contextul semnalelor ca institutiile de credit si-ar putea redeschide portile saptamana viitoare, la trei saptamani dupa ce au fost inchise, transmite Reuters.UPDATE 02:00 Bancile se vor redeschide luni, retrageri limitate la 60 de euro pe zi (ministru grec)01:15 Secretarul american al Trezoreriei, Jacob Lew: Trebuie restabilita viabilitatea datoriei Greciei (AFP)23:50 Cancelarul german, Angela Merkel, si ministrul sau de finante, Wolfgang Schaeuble, i-au indemnat joi pe deputatii conservatori germani sa aprobe acordul privind al treilea plan international de ajutoare a Greciei, cu o zi inainte de votul din Bundestag, scrie AFP.

Top