Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iulie 14, 2015

Daca aveti vreun zbor programat pentru maine, ar fi bine sa verificati daca mai este valabil si asta pentru ca incepand cu ora 11, controlorii de trafic aerian din cadrul Romatsa intra intr-o greva de avertisment, pentru prima data in istorie, timp de doua ore. In acest interval, doar 30% dintre aeronavele programate sa zboare, vor putea face acest lucru. Nemultumirea angajasilor tine de faptul ca nu a fost incheiat contractul colectiv de munca, dar si pentru ca nu s-a tinut cont de revendicarile lor. Sindicalistii cer, printre altele, pensionarea la varsta de 55 de ani si introducerea unui nou articol prin care, dupa aceasta varsta, un control de trafic sa se poata angaja pe un alt post in cadrul Romatsa.

Imagini tulburatoare, filmate in curtea unui centru de plasament din capitala, unde copiii cu dizabilitati sunt legati cu funia de gard ca niste animale. Acestea dovedesc inca o data, daca mai era cazul, modul in care aceste suflete sunt batjocorite de sistem. Trei anchete sunt in plina desfasurare, dupa ce scenele de o cruzime rara au fost facute publice, iar Parchetul a deschis un dosar penal. Directorul de la Protectia Copilului din Sectorul 6 recunoaste ca astfel de abuzuri sunt de neacceptat. Spune totodata ca nu stia ce se petrece in curtea centrului, cu toate ca biroul lui e la 10 metri distanta. Va avertizam ca urmeaza imagini care va pot afecta emotional.

Steaua Bucuresti a intrat in forta in preliminariile Ligii Campionilor, castigand cu 2-0, marti seara, meciul din Turul 2 jucat pe terenul slovacilor de la Trencin. Steaua a avut un inceput in care nu a intrat in careul advers timp de 30 de minute, era sa primeasca gol, dar in partea secunda a fost cu un cap peste.  Totul s-a schimbat pentru Steaua in momentul in care a intrat pe teren un jucator relativ anonim pana acum, Hamroun, aflat la debut, cel care avea sa obtina lovitura libera de la primul gol si sa il inscrie pe al doilea. Debutantul Hamroun a fost introdus pe teren de un alt debutant, ce e drept doar in cupele europene, Mirel Radoi. Patru oameni au parut pe teren ca si-au dorit victoria pentru Steaua: Adi Popa, Tade, Hamroun si Tamas.

Top