Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iulie 10, 2015

A confundat plaja cu soseaua! Un taximetrist din Constanta s-a plimbat cu masina aproape de malul Marii Negre, printre cearsafuri si sezlonguri. Nu i-a pasat nicio clipa de pericolul de accidente la care i-a expus pe turisti. Pe imaginile surprinse de un turist aflat pe plaja, se vede cum soferul taxiului scoate capul pe geamul masinii si zambeste spre cel care il filmeaza. Intreaga scena a fost surprinsa in nordul statiunii Mamaia, in zona plajelor unde se practica, de obicei, multe sporturi nautice. Aceasta zona este preferata de turistii care prefera linistea si relaxarea, in detrimentul aglomeratiei. Turistul care a surprins imaginile le-a postat si pe un site de socializare.Soferul ar putea fi amendat chiar si cu... 20 de mii de lei pentru...teribilismul lui. Intre timp, patronul firmei de taxi la concediat.

Si Horia Georgescu a scapat de arest. Fostul sef ANI a parasit noaptea trecuta Centrul de Arest al Politiei Capitalei, dupa ce Curtea Suprema a decis ca poate fi judecat sub control judiciar. El a fost arestat preventiv pe 18 martie, dupa ce procurorii l-au acuzat de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave. Mai exact, anchetatorii spun ca, in timp ce era membru in comisia centrala pentru stabilirea despagubirilor din cadrul ANRP, a aprobat, alaturi de ceilalti membri, rapoartele de evaluare pentru 3 dosare de despagubire fara sa respecte standardele impuse. Astfel ar fi cauzat un prejudiciu statului roman de peste 84 de milioane de euro.

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca este co-aplicant, alaturi de serviciile publice de ocupare din Danemarca, Finlanda, Slovenia, Irlanda, Portugalia si insulele Azore, in cadrul proiectului TMS - Your first EURES job - VP/2014/013/0068, proiect aprobat de Comisia Europeana pentru perioada 01iunie 2015 - 31 mai 2017, in care Serviciul Public de Ocupare din Suedia este aplicant principal. Obiectivul general al proiectului este sprijinirea mobilitatii tinerilor in varsta de 18-35 de...

Top