Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iulie 5, 2015

Grecii s-au pronuntat, duminica, prin referendum, impotriva reformelor cerute de creditorii internationali, adancind criza pe care o traverseaza si riscand iesirea tarii din zona euro. 61,31% dintre greci au votat NU (impotriva masurilor de austeritate), iar 38,69% au votat DA (in favoarea masurilor cerute de creditorii externi) la referendumul de duminica, arata rezultatele oficiale ale referendumului, date publicitatii de Ministerul Afacerilor Interne de la Atena, dupa numararea in proportie de 100% a voturilor. Opozantii masurilor de austeritate au sarbatorit in strada la Atena rezultatul votului. Grecia are o datorie totala de peste 320 de miliarde de euro, iar incepand din 1 iulie Grecia este, tehnic, in incapacitate de plata.

5 schimbari in stilul de viata care te protejeaza de bolile de inima. Bolile de inima ucid anual milioane de oameni, insa acest risc poate fi prevenit daca incepem sa facem anumite schimbari in stilul de viata, legat de alimentatie si sport. 10 trucuri pentru a avea mai multa incredere la birou. Persoanele introvertite sunt de obicei foarte retrase. O sedinta sau chiar o simpla intrebare adresata unui coleg li se va parea un cosmar. Iubeste-te. Suna ciudat, nu? Dar atunci cand te iubesti, si increderea de sine va creste.

Ce facea Andreea Esca, dimineata, in gradina, pe capita de fan? Andreea Esca s-a relaxat in aceasta dimineata, departe de Bucuresti, undeva la tara, intr-un peisaj idilic. Vedeta Pro tv a postat pe pagina de Facebook niste imagini care i-au facut pe toti fanii ei, aflati in orase, sa ofteze de invidie. Alec si Hilaria Baldwin - 3 ani de casatorie cu poze incantatoare de la nunta. Hilaria (31 de ani) si Alec Baldwin (57 de ani) au sarbatorit 3 ani de casatorie, iar Hilaria a tinut sa marcheze acest eveniment postand pe Instagram o serie de fotografii de la nunta care nu au mai fost publicate pana acum.

Top