Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iunie 23, 2015

Doi tineri bucuresteni au ales sa-si traiasca viata diferit. Au renuntat la tot ce aveau mai drag si lupta pentru un singur vis - distrugerea gruparii ISIS. In Orientul Mijlociu se duc lupte grele intre jihadisti si cei care incearca sa le opreasca expansiunea. Tinerii romani au plecat pe frontul sirian, unde lupta de la inceputul acestui an alaturi de alti voluntari pentru o lume civilizata. Jurnalistii "Adevarul" au ajuns pe campul de lupta si au stat de vorba cu cei care sunt pregatiti sa-si riste viata impotriva jihadistilor ISIS si a nenorocirilor pe care acestia le comit.

Judetul Gorj a fost invitat la "Ziua universala a iei romanesti", eveniment ce va avea loc pe 24 iunie, in capitala Austriei. Manifestarea, dedicata promovarii imaginii Romaniei ca obiectiv cultural pe harta turistica a lumii, prin punerea in evidenta a iei, va fi gazduita de Palatul Imperial Hofburg - Palmenhause, unul dintre cele mai reprezentative puncte de atractie turistica din Viena. "Este vorba despre Ziua Internationala a celui mai reprezentativ obiect din portul nostru traditional, ia....

Curtea Constitutionala a Romanei (CCR) discuta miercuri sesizarea PNL cu privire la unele prevederi ale Legii de aprobare a OUG 86/2014 privind stabilirea unor masuri de reorganizare la nivelul administratiei publice centrale si pentru modificarea si completarea unor acte normative.Potrivit liberalilor, prin aceasta ordonanta de urgenta, Guvernul desfiinteaza Inspectia Muncii si Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala, iar in locul acestora va fi formata, prin comasare, o structura unica, denumita Agentia Nationala pentru Inspectia Muncii si Securitate Sociala, in subordinea Ministerului Muncii, toate acestea fara a exista un aviz al Curtii de Conturi, ca garantie tehnica in luarea deciziilor politice.

Top