Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iunie 22, 2015

Accident spectaculos intr-o intersectie din Braila. O soferita neatenta a sfidat regulile de circulatie si, tarziu in noapte, a provocat un carambol in care au fost implicate alte doua masini. Femeia a patruns cu viteza intr-o intersectie in care nu functionau sematoarele. N-a respectat indicatorul "STOP" si a lovit un taximetru in care se afla soferul si un client. Apoi, cele doua autoturisme au ricosat in altul care oprise regulamentar. Din fericire, niciuna dintre cele sase persoane implicate in accident nu a fost ranita. Cei trei soferi n-au ajuns sa dea explicatii politistilor pentru ca s-au inteles pe cale amiabila. Iar soferita care nu a acordat prioritate va acoperi pagubele, de cateva mii de lei, din polita ei de asigurare.

Trei tronsoane de drum din comuna Borascu, care nu au fost niciodata asfaltate, vor fi reabilitate in urmatorii ani. Este vorba de circa 10 km de sosea ce va fi reconditionata in satele Borascu, Miluta si Scorusu. Unul dintre tronsoane asigura accesul de la drumul judetean ce strabate localitatea pana la Manastirea Dealu Mare. Investitia se realizeaza din fonduri guvernamentale si de la bugetul local. Primul tronson supus reabilitarii este cel din satul Miluta al comunei Borascu, care asigura...

Summitul de la Bruxelles s-a incheiat pe o nota optimista. In cadrul unei conferinte de presa organizate dupa eveniment, presedintele Consiliului European Donald Tusk a declarat ca propunerile inainte de Grecia sunt un pas inainte si ca acestea vor fi analizate in orele urmatoare. La randul sau, presedintele Comisiei Europene Jean Claude Juncker a aratat ca s-au inregistrat progrese si s-a aratat increzator ca se va ajunge la un acord cu Grecia pana la sfarsitul aceste saptamani. Cancelarul Angela Merkel, a carei tara este cel mai mare creditor al Greciei, a indemnat insa la precautie, aratand ca &nu exista nicio garantie& ca se va ajunge la un acord in timp util.

Top