Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iunie 18, 2015

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman a fost retinut, joi, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie. Chiliman este suspectat de trafic de influenta. Edilul a fost dus la audieri la DNA Ploiesti direct de la aeroportul Otopeni. Acuzatiile reprezinta o extindere a dosarului cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Hertanu. Denuntul a fost facut de omul de afaceri Gheorghe Boeru, prietenul lui Calin Popescu Tariceanu.Sunt urmariti penal si Vlad Moisescu, Ioana Costescu si Ion Brad, apropiatii lui Chiliman. Spagile primite, calculate pana acum, insumate ajung la aproape 10 milioane de euro. ...

Isi satisfaceau placerile carnale cu minore, obligate sa se prostitueze! Cunoscutul dj roman, Gino Manzotti, fondatorul trupei DJ Project, un politist, un judecator, dar si mai multi oameni de afaceri sunt suspectati ca ar fi apelat la serviciile unei retele de trafic de carne vie. Aceasta era condusa de un temut interlop timisorean, Paul Minzu impreuna cu fostul sot al lui Brigitte Sfat, Ovidiu Torj, care au fost retinuti pentru 24 de ore. In acelasi timp, judecatorul care le-ar fi fost client a fost pus sub control judiciar.

Performanta in afaceri  si situatia privind creditele curente ale IMM-urilor sunt pe un trend de scadere generala, dar perspectivele sunt optimiste, reiese din datele privind Indicele de Incredere al IMM-urilor pentru Romania, calculat de Banca Comerciala Feroviara in colaborare cu Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, pentru aproximativ 700 de IMM-uri. Indicele ofera perspectiva necesara asupra mediului de afaceri si a evolutiei sectorului IMM, masurand 3 aspecte cheie ale starii IMM-urilor: indicele de performanta: evaluari ale performantei actuale in afaceri cu valoarea de 49,64, indicele creditarii: evaluari ale situatiei privind creditele curente cu valoarea de 48,90 si indicele privind asteptarile: evaluari ale perspectivei in afaceri cu valoarea de 56,10. Daca indicele nu depaseste 50 de puncte se poate constata o scadere generala, iar un indice de peste 50 de puncte releva o crestere generala a nivelului de dezvoltare a IMM-urilor.

Top