Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din aprilie 18, 2015

Un numar de 4.245 de persoane au depus cereri marti si miercuri, pana la ora 10.00, pentru revendicarea premiilor la loteria bonurilor fiscale, cele mai multe fiind din Iasi, Brasov si Galati, cu o valoare medie a castigului de 236 de lei, termenul de revendicare fiind de 30 de zile de la extragere. La sediile teritoriale ale administratiei fiscale au fost depuse cereri de catre 4.245 de persoane care au avut bonuri castigatoare la extragerea loteriei fiscale de luni, in a doua zi de Paste, dintre care 709 persoane la Iasi, 651 la Brasov, 568 la Galati, 548 in Bucuresti, 496 -...

Fostul sef al Fondului Monetar International Rodrigo Rato este anchetat pentru spalare de bani, au declarat surse guvernamentale pentru cotidianul El Pais, anunta Mediafax. Potrivit ziarului spaniol, fostul ministru al Finantelor, din cadrul Partidului Popular (PP), a solicitat in 2012 o amnistie fiscala. Solicitarea sa era legala, dar publicatia online Vozpopuli il acuza ca a &spalat& bani &murdari& in afara Spaniei, inainte sa-i declare, si anume in paradisuri fiscale din Gibraltar si Insulele Virgine.

In centrul orasului Mioveni se desfasoara un miting de protest fata de faptul ca autostrada Sibiu-Pitesti, atat de necesara uzinei Dacia, nu pare sa devina realitate. Angajatii au inceput sa se stranga de la 12.30 si sunt asteptati aproximativ 11.000 de oameni. Intr-un interviu pentru HotNews, seful Dacia a avertizat ca autostrada este foarte necesara, in caz contrar putand fi luate masuri radicale. Neputinta Romaniei in constructia de autostrazi devine o problema grava pentru toti marii exportatori si constituie un mare dezavantaj pentru tara.

Top