Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din aprilie 17, 2015

Banca Transilvania lanseaza o oferta destinata IMM-urilor care investesc in produse si servicii romanesti pentru cresterea afacerii: credite cu dobanda redusa si comisioane cu discount. BT incurajeaza astfel investitiile si companiile locale, reinvestirea in Romania a profitului obtinut, cresterea numarului locurilor de munca, precum si productia de bunuri si servicii autohtone. Oferta BT este destinata IMM-urilor care folosesc cel putin 70% din imprumutul de la Banca...

Holdingul de comunicare The Group, condus de Zoltan Szigeti si Mihaela Nicola, a lansat, joi, agentia specializata in programmatic media Prometheus, despre care spune ca este prima agentie cu o astfel de specializare de pe piata locala. Agentia foloseste tehnologie si instrumente proprii pentru planificarea si achizitia automatizata de spatiu media, precum si instrumente exclusive ale Google, The Group declarand ca Prometheus este prima agentie din Romania care a semnat un contract cu Google pentru acces extins la platforma de marketing a acestei companii. Reprezentantii holdingului romanesc au explicat pentru HotNews.ro de ce au simtit nevoia unei agentii separate de programmatic si ce ofera, mai precis, aceasta.

O noua procedura de selectie competitiva va avea loc in acest an pentru utilizarea benzii de frecvente radio 3,4-3,8 GHz, acolo unde in prezent au licente Orange, Vodafone, UPC, SNR si 2K Telecom, a anuntat joi Autoritatea de reglementare in comunicatii (ANCOM). In urma licitatiei organizate de aceasta autoritate se vor acorda drepturi de utilizare a spectrului radio, care vor intra in vigoare la 1 ianuarie 2016, pentru o perioada de 10 ani, pana la 31 decembrie 2025. Castigatorii vor putea furniza la nivel national servicii de transmisii de date si acces la internet pe suport radio de banda larga.

Top