Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din aprilie 14, 2015

`Vom actiona prompt pentru protejarea drepturilor dumneavoastra!` este motto ul cabinetului avocatial Daniel Vochescu. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul juridic, Daniel Vochescu a invatat ca atentia la detalii, calitatea si oferirea de servicii personalizate reprezinta cheia succesului in aceasta meserie. Despre asteptarile pe care le are de la cei pe care i reprezinta, de la judecatori, dar si de la organele profesiei, politicieni si viata, in genere, am stat de vorba cu avocatul Daniel Vochescu, in cadrul rubricii Ce si doresc avocatii?.

BCR sustine tinerii elevi olimpici romani, fie ca este vorba de matematica, informatica, fizica, biologie, geografie sau chimie pentru ca sunt liderii de maine, care vor duce Romania mai departe si mai sus, prin eforturi, talent si ambitie. &BCR investeste in educatie pentru ca este una din cele mai mari valori ale Romaniei si credem ca inteligenta copiilor nostri poate duce Romania acolo unde ii este locul.& - Dana Demetrian, Vicepresedinte Retail&Private Banking BCR.Vezi in video-ul din articol parerile elevilor participanti la olimpiadele nationale

Gigi Becali s-a relaxat de Paste la mare. Patronul Stelei a petrecut la o terasa din Constanta, alaturi de prieteni. Localul, situat in apropierea Teatrului de stat, apartine lui Tanase Geambasu, zis Sica, unul dintre verii latifundiarului din Pipera. Timp de o jumatate de ora, Becali a discutat cu cel considerat omul sau de incredere. Apoi, spre seara, a participat impreuna cu fiicele sale, Alexandra si Teodora, la botezul nepotului omului de afaceri Teia Sponte. Gigi Becali a fost eliberat conditionat, la inceputul lunii, din Penitenciarul Poarta Alba. Inca din primele clipe de libertate, a anuntat ca nu mai vrea circ si ca vrea sa iasa din viata publica.

Top