Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din aprilie 13, 2015

Dinamo a dispus de Rapid, sambata seara, scor 2-0, intr-unul din cele mai ofertante partide ale etapei a 26-a din Liga 1. Victoria "cainilor" a fost facilitata de un autogol timpuriu al fundasului Cmovs, urmat de o bara a lui Daniel Niculae si un cadou facut de Mircea Bornescu lui Gavrila, autorul reusitei de 2-0. Norocul a jucat un rol important, asadar, in favoarea echipei lui Flavius Stoican, ca de altfel si calitatea precara a oamenilor din atacul giulestenilor. Cristi Sapunaru a fost cel mai periculos fotbalist al oaspetilor, in timp ce Benson a avut o noua prestatie care il recomanda pentru esaloanele inferioare.

Steaua a incheiat la egalitate deplasarea de la Giurgiu, scor 0-0 cu Astra, intr-un meci in care a expediat un singur sut pe spatiul portii lui Silviu Lung jr. Baietii lui Costel Gilca au jucat fotbal doar 20 de minute. In prima parte, Adi Popa a fost oprit in mod eronat intr-o situatie iminenta de gol. Fernando Varela si Arlauskis au evitat dezastrul in repriza a doua, pe fondul unei evolutii net superioare a gazdelor. Distanta dintre liderul Steaua si ASA Tirgu Mures s-a redus la doar 2 puncte, cu 8 etape ramase de disputat.

A avut loc prima extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale, cu premii totale de 1 milion de lei. Valoarea bonului fiscal cA˘Č™tigător este de șase lei, emis AŽn 7 februarie anul acesta. Așadar, sunteți cA˘Č™tigători dacă aveți fiscale AŽntre 6.00 lei și 6 lei și 99 de bani, scrie Digi24 .  Iată care sunt bonurile cA˘Č™tigătoare:   Luna: Februarie  Ziua: 7 Valoare bon: 006 CA˘ĹŸtigătorii au la dispoziĹŁie o lună, pA˘nă pe 13 mai, pentru revendicarea...

Top