Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din aprilie 8, 2015

Banca Transilvania a incheiat marti tranzactia de preluare a Volksbank, urmand sa ofere clientilor cu credite in franci elvetieni conversia in lei sau euro cu o reducere de 22,5%, plus returnarea sumelor platite pentru comisionul de risc prin scaderea soldului, oferta fiind valabila din 4 mai. &In contextul achizitionarii Volksbank Romania, Banca Transilvania, in calitate de actionar majoritar al Volksbank Romania, face publica oferta destinata clientilor VBRO cu imprumuturi in franci elvetieni. Aproximativ 18.300 de clienti ai Volksbank Romania pot beneficia, la cererea...

Asculta si comunica mai mult cu angajatii, aplica sfaturile pe care le primeste de la subordonati, lasa orgoliul deoparte si incurajeaza colaborarea pentru ca ii stie beneficiile. Campion al erei digitale, se adapteaza imediat la schimbare si ia decizii aproape instantaneu. A trait si a lucrat o perioada in strainatate, promoveaza transparenta, dar ramane totusi precaut cand isi asuma riscuri, iar integritatea este punctul lui forte. Acestea sunt doar cateva dintre trasaturile celui care va ocupa o functie in top managementul unei companii in 2020, an in care angajatii din generatia Y vor reprezenta jumatate din forta de munca de la nivel global.

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, in prezenta lui Valdis Dombrovskis, vicepresedinte al Comisiei Europene, comisar european pentru moneda euro si dialog social, lansarea programului Garantii pentru tineri, in cadrul caruia 400 de mii de tineri din Romania vor avea posibilitatea sa acceseze 470 de milioane de euro de la Comisia Europeana. Tinerii care vor accesa programul vor beneficia de consiliere si de subventii pentru a gasi un loc de munca platit decent si pentru o perioada cat mai lunga de timp, potrivit premierului Victor Ponta.

Top